23 Mart 2017 Perşembe

Denebunu.com Ücretsiz Tester Ürünleri



Denebunu ile Ücretsiz Tester Ürünler


En son L'oreal'in Görmeden Asla İnanmam kampanyası ile ücretsiz deneme seti edinebileceğinize dair bir konudan bahsetmiştim. Bugün de yine ücretsiz tester ürünler edinebileceğiniz, çoğunuzun bilmediğini düşündüğüm bir internet sitesini sizinle paylaşmak istedim. 


ücretsiz tester
www.denebunu.com
denebunu.com ücretsiz tester edinebileceğiniz aşırı tatlı bir site. Birçok büyük markanın ücretsiz tester ürünlerine ücretsiz sahip olmanız mümkün. Tek yapmanız gereken web sitesine girerek üye olduktan sonra profilinizi %100 tamamlamak ve aylık olarak yayınladıkları deneme sepetlerinden talep etmek. 

Profilinizi tamamlama aşamasında ilgi alanınıza giren tüm ürünleri işaretleyebiliyorsunuz ve böylece sistem de sizin ihtiyacınız olan nitelikteki ücretsiz tester ürünleri sepetinize eklemiş oluyor. Aylık olarak belirli sayıda ürün gönderimi yapılıyor. Makyajdan cilt ve saç bakımına, diş bakımına, ev temizliği ya da parfümlere kadar bir çok ürünün ücretsiz tester ürünü kısa sürede adresinize ulaşıyor.  Sonrasında yapmanız gereken şey ise ürünleri kullanıp, denebunu sosyal medya hesaplarına ürünler ile alakalı yorum yapmak. Tabi aylık olarak tester ürün edinmek isteyenlerin yorumlarını da eksik etmemeleri önemli. 

Haydi kızlar deneyin bunu :) www.denebunu.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder