17 Şubat 2017 Cuma

Pürüzsüz Bacaklar İçin Peeling



Kadın olarak mı doğdun? Bitmiyor arkadaş, dertlerin asla bitmiyor. Fazla kilolar, cilt bakımı, regl sancısı, hamilelik, çatlaklar, kırışıklıklar, selülitler, epilasyon derken say say bitmez. Epilasyon sonrası bacak batıkları ve kıl dönmeleri ise tam bir kabus. Ne yaparsanız yapın bir türlü pürüzsüz bacaklara sahip olamazsınız. Bacak peelingleri yüzeysel olarak işe yarasa da tam olarak pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlamazlar. Kimileri işe yaramayan kremleri, kimileri epilasyon için arada bir jilet kullanmanızı önerir. Ancak özellikle dar pantolonlar giyen bir kadınsanız bacak batıklarınızdan bir türlü kurtulamazsınız. Bu kez sizinle tam da bu derdinize deva olacak bir sır paylaşacağım. 

Siz de pürüzsüz, bebek poposu gibi yumuşacık bacaklara sahip olabilirsiniz. Ayrıca bacak batıklarının bıraktığı lekelerden de kurtulabilir ve cilt tonunuzu dengeleyebilirsiniz. Aslında ben de sizinle bir bacak peelingi tarifi paylaşacağım ama bu peeling tek bir maddeden oluşuyor. Bu yüzden diğer kimyasal bileşimler içeren peelinglerle karıştırmayalım. tamamen doğal ve herkesin alabileceği kadar uygun fiyatlı. Benim kurtarıcım olan bu bacak peelinginda  de  diğer tariflerimde olduğu gibi yine çok para harcamak zorunda kalmayacaksınız. Pürüzsüz bacaklara sahip olabilmek için tek yapmanız gereken aktardan kilosunuz 8-10 TL arasında alabileceğiniz deniz tuzuna ve bir banyo kesesine sahip olmak. Epilasyondan bir süre sonra oluşan bacak batıklarınız için tek yapmanız gereken, hafta da bir kez duş sırasında avucunuza deniz tuzunu alıp 5 dakika kadar bacaklarınızı masaj yapar gibi ovalamak. Böylece bacaklarınıza deniz tuzu ile peeling uygulamış olacaksınız. Sonra da banyo keseniz ile bacaklarınızı güzelce keseledikten pürüzsüz bacaklara sahip olmak için gereken en basit işlemi tamamlamış olacaksınız. 



Bu arada belirtmeliyim ki deniz tuzunun biraz sert bir yapısı var, dolayısıyla bacaklarınızdaki cildi kurutabilir bunun önüne geçmek için de duş sonrası uygun bir nemlendirici ile bacaklarınızı nemlendirmeniz fazlasıyla yeterli olacaktır. Benim düzenli olarak uyguladığım bu yöntem bacaklarımda batık oluşmamasını ve batık lekesi görünümünden kurtulmamı sağladı. Bacaklarım için deniz tuzu peelingini keşfettiğim günden bu yana asla batık sorunu yaşamıyorum ve gerçek anlamda pürüzsüz bacaklara sahip olduğum için bu problemle nasıl başa çıktığımı bir çok kişi soruyordu. Burada sizinle bacak batıklarından kurtulmanın  ve pürüzsüz bacaklara sahip olmanın basit ama en etkili sırrını paylaşmamın sebebi seneler önce bu yüzden etek giymekten  bile kaçınıyor olmamdı. Artık bacaklarınız özgür olacak. İstediğiniz eteği çorap kullanımına gerek kalmadan giyebileceksiniz :) Yaşasın özgür bacaklar!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder