14 Şubat 2017 Salı

Ev Yapımı Kırışıklık Kremi

Kendi Kırışıklık Kreminizi Yapın!



Dünya'nın başlangıcından bu yana Kadın hep el üstünde tutulmayı, çekici görünmeyi, güzelliği önemsemiştir ve o gün bugündür kadınların en korkulu rüyası yıllar geçtikçe sarkan, kırışan bir cilttir herhalde. Kırışıklık kremleri ya da çeşitli tedavi yöntemleri için hatta estetik operasyonlar için at yükü ile para harcadığımızı söylesem yalan olmaz.


Aslında bugün size genç kalmanın sırlarını vermeye devam edeceğim. Kendim uyguladığım, test ettiğim ve düzenli kullandığım dünyanın en pahalı kırışıklık kremlerinden bile daha etkili olan, ev yapımı kırışıklık kremimin tarifini kendime saklamamaya, İstanbul Kadını olmanın gereksinimlerini yerine getirmeye çalışan hemcinslerimle paylaşmaya karar verdim.  Öncelikle bu kırışıklık kreminin yapımı için yolunu tutacağınız yer herhangi bir eczane olmalı. Edinmeniz gereken ürünler şöyle;




Aynen fotoğrafta gördüğünüz gibi ihtiyacınız olan şeyler, 1 kutu Redox-C vitamini kapsülü, 1 kutu Avicap A vitamini, 1 Kutu Evigen E vitamini, Bepantol cilt bakım kremi ve boş bir krem kutusu. Bepantol o kadar hayatımın içinde ki tek başına bile iyi bir nemlendirici olduğundan Arındırıcı Kil Maskesi tarifimde bahsetmiştim.İşte hepsi bu. Eczaneden alacağınız bu birkaç ürünün fiyatları ile alakalı endişeleriniz varsa yersiz olduklarını vurgulayabilirim. Çünkü tüm bu alacaklarınızın fiyatı 50 TL'yi asla geçmeyecektir. En son aldığımda sanırım 30 TL civarı bir tutar ödemiştim hepsine. Sıra geldi ev yapımı kırışıklık kremimizin oranlarına. 1 tüp Bepantol'ün hepsini de kullanabilirsiniz ancak saklama süresi buzdolabında 1 haftayı geçmemesi gerektiği için ben yarım tüp ile yaparak her hafta kremi yeniliyorum. Yarım tüp Bepantol kullandığınızı düşünürsek krem kutunuzun içine C, E ve A vitaminlerinden birer tüp eklemeniz ve karışımı krem kıvamına getirene kadar karıştırmanız yeterlidir. Bu kırışıklık kremini buzdolabında 1 hafta ile 10 gün arasında saklayabilirsiniz. Ben 1 haftada tüketmeyi tercih ediyorum. Geceleri yatmadan önce temizlenmiş cildime uyguluyorum ve sabahında farkı gözle görülür şekilde hissediyorum. Düzenli kullanımda sonuçlarına inanamayacak ve bir daha asla pahalı kırışıklık kremlerine boşuna para akıtmayacaksınız. C vitamininin çok ciddi bir anti-oksidan özelliği var, cildinizi derinlemesine temizliyor, lekelerden arındırıyor, sivilce oluşumunu engelliyor. E vitamini, cildi derinlemesine nemlendirerek esnekliğini arttırıyor ve A vitamininin anti-aging özelliği ile cildiniz onarılıyor, kırışıklıklar azalıyor ve çok daha gergin bir cilde sahip oluyorsunuz. Aşağıdaki sonucu almanız asla hayal değil, yeter ki düzenli olarak her gece uygulamaktan kaçınmayın. Tabii ki bu benim önerim her ciltte farklılık gösterebilir ama şuana kadar kullanıp da faydasını görmeyen birisine rastlamadım.




25 yaşını geçmiş olan her kadının kullanımına uygun bir karışımdır. Aslında şöyle anlatabilirim. En pahalı en kaliteli markalara ait kırışıklık kremlerini alsanız dahi verdiğiniz yüzlerce lirayı sadece o kırışıklık kreminin ambalajına ve markasına ödersiniz. İçerisindeki etkin madde olan A, C ve E vitaminleri yok denecek seviyede azdır ve asıl etkiyi bu vitaminler yaratmaktadır. Üstelik zaten piyasada bu 3 vitamini içeren bir kırışıklık kremi bulursanız yükte hafif parada ağır olacağı için satın almaktan kaçınabilirsiniz. Oysa yukarıda vermiş olduğum ev yapımı kırışıklık kremi tarifi ile 6 ay sonra kendinizi en az 5 yıl gençleşmiş olarak bulacaksınız ve cebiniz de her zaman sıcak kalacak. Yani kızlar ambalajlara ve içerisinde kimyasal bulunduran anti-aging kremlere boşuna para vermeyin ve bu kremlerden boşuna medet ummayın. Ev yapımı kırışıklık kremimi kullanırken aynı zamanda beslenmenize de dikkat eder ve bu vitaminleri çeşitli besin ögelerinden ağız yoluyla da alırsanız etkisini ikiye katlamış olacaksınız. Denemekten bir şey kaybetmeyeceksiniz çünkü inanılmaz hassas ve sivilce oluşumuna meyilli bir cilt sahibi olan bende bile en ufak yan etki göstermiyor bu karışım. Aslında kullandıktan sonra bana da dua edeceğinize ve yakınlarınıza da önereceğinize eminim. Bu ev yapımı kırışıklık kremi tarifini hayatınız boyunca asla unutmayacağınıza emin olun çünkü hep yanınızda olacak. Artık pahalı kırışıklık kremlerine elveda diyebilirsiniz.


kadınları mutlu etmeye dair bir sonraki yazımda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder