27 Mart 2017 Pazartesi

Survivor 2017 Şampiyonu Kim Olur?


Survivor 2017 Şampiyonu Kim Olur?


Bu yıl Survivor şampiyonluğuna ve yarışmacılara dair incelemelerimi aktaracağım size. Ancak öncelikle yarışmacıları bir kez daha hatırlayalım mı? Önce Gönüllüler takımı ile başlayalım. 



Survivor 2017'de bu yıl ünlüler pek bir ünlüydü. Aslına bakarsanız bu yıla kadar pek de oturup izlemişliğim olmayan bu yarışmayı koyu bir Beşiktaş taraftarı olmamdan doğan İlhan Mansız sevgisiyle izlemeye başladım. Ünlülerden bu yıl kimler geldi, kimler geçti ve kimler hala devam ediyor ona da bir göz atalım. 


Açıkçası İlhan Mansız'dan ötürü izlemeye başladığım yarışma bir yerden sonra bağılılık yapmıyor değil. Ama gerçek ama kurgu adadaki taraflar, tartışmalar, yarışmalar bir şekilde ilgi çekmeyi başarıyor ki bu yüzden Türkiye'nin bugüne kadar en çok izlenen yarışması olabilmiş.

İlhan destekçisi olduğum yarışmayı bugüne kadar hep objektif olarak seyretmeye çalıştım. Mesela Fenerbahçe'li eski futbolcu Serhat Akın bana çenesi ile sinir krizi geçirtiyor. Furkan, yani bizim çocukluğundan tanıdığımız havuç, sanki ailesi onu bu yaşa dedikodu yapsın diye getirmiş :) Yahu insan kameralara sürekli delikanlılıktan bahsedip, bulduğu her kuytuda birilerini çekiştirir mi? Çocuklar duymasın olayını biraz kimse duymasın olarak sindirmiş içine belli ki. 


Sönük karakterdeki yarışmacılardan pek bahsetmeyeceğim. Buna zamanım da yetmez zaten. Sabriye herkes gibi beceriksizliği ve kabalığı ile benim de sinirimi bozuyor. Asla Kıbrıs'ı göremez. Sedat'ı eleyen, çenesi, kadınlara karşı saygısızca davranışları ve sürekli ajitasyon yapıyor olmasıydı. Survivor gördüğüm kadarıyla sadece parkur demek değil. Zaten sadece parkur olsaydı Erdi hala adada olmazdı. Berna Keklikler'i çözebilmiş değilim. Ya ısrarla hala strateji yapmaya çalışıyor ya da kız hakikaten şizofren :) Yalnız Ogeday'a başından beri "aaaaa çok efendi çocuk" diyen ben son hareketlerinden sonra onu inanılmaz itici ve saygısız buluyorum. Bir erkek, sorun ne olursa olsun nasıl olur da bir kadının üzerine yürüyüp diklenebilir, nasıl olur da bir kadına su bile uzatmaz, nasıl olur da suratını kedi totosu gibi buruşturarak o kadını yansılayabilir. Hiç mi edep erkân görmedin, ailen sana hiç mi terbiye vermedi derler arkandan. Hayatının hatasını yaptı bence Ogeday bu yarışmada Berna'ya karşıladığı tavır ile. Benim bu yarışmanın final koltuğunda gördüğüm iki kişiden birisi Ogeday'dı ancak bu tavırlardan sonra o koltuğu rüyasında görür gibi hissediyorum. Tekrar altını çiziyorum ki bu sadece bir parkur yarışması değil. 

Bunun dışında sayesinde yarışmayı izlemeye başladığım İlhan zaman zaman sinirlerine hakim olamasa da bunu ada şartlarına bağlıyor yine de içlerinde en düzgün hareket edenlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Sema'ya gelince evet parkur iyi de  asla yaşına yakışır hareket etmiyor. Furkan'dan sadece 4-5 yaş buyuk olmasına rağmen annesiymiş gibi davranması da aşırı itici. Keza Furkan'ın yanına sığındığı o üçlünün beslemesi gibi davranıyor olması da aşırı itici. Umarım çıktıklarında nasıl göründüklerini anlarlar. 

Adem'e gelince duruşuyla da insanlığı ile de adamlığı ile de gönüllere taht kurdu sanırım. Evet bence bu yıl final koltuklarından birisi %100 Adem'e ait. Karşısına kim gelir? Gönüllüler'den Ogeday mı? Artık o iş zor. Kendini acilen toparlarsa belki olabilir. Volkan mı? Kendi kendini lider ilan eden biri gelemez hayır. Bırak da ekip seni lider seçsin arkadaşım. Mesela sen şimdi kendini şampiyon da sanabilirsin ama final ne olur, izleyici ne yapar bilemem. 


Ben size final koltuğunu net olarak söyleyebilirim. Birisi İlhan diğeri de Adem olacak. Burada belki küçük bir yanılma payı olabilir ancak şampiyon yüzde 100 Adem Kılıçcı olacak. Yani Survivor 2017 şampiyonunu şimdiden ilan edebilirsiniz Adem olarak. Bu arada bazı genç kızlarımız yarışmaya ve yarışmacılara aşırı ilgi gösteriyor olabilir. Survivor sosyal medya hesaplarındaki yorumlardan bunu net olarak görebiliyoruz.  En çok merak edilen konulardan birisi de yarışmacıların eşleri ya da sevgilileri. Bunun için hazırlanan bir video buldum. Eğer merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz. :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder