20 Mart 2017 Pazartesi

Görmeden Asla İnanmam - L'oreal Revitalift LazerX3

L'oreal Revitalift Lazer Bedava Deneme Seti





Bugün sizin de yararlanmanız için sizinle tesadüfen karşılaştığım bir kampanyayı paylaşacağım. L'oreal Revitalift Lazer için Görmeden Asla İnanmam sloganıyla bir kampanya başlattı. Yaşlanma karşıtı kırışıklık kreminin 2 haftalık deneme setini ücretsiz talep edebiliyorsunuz.
L'oreal'in bu kampanyasını, bir pazarlama stratejisi olarak çok da başarılı buldum ancak böyle bir kampanya varsa isteyen bütün kadınlar yararlansın istedim.

Eğer siz de 30 yaş üstündeyseniz ve bir kırışıklık kremine ihtiyacınız varsa, karar veremiyorsanız ve şöyle güzel bir numune seti olsa da denesem diye düşünüyorsanız görmeden asla inanmam kampanyası dahilinde siz de L'oreal Revitalift Lazer'in 2 haftalık deneme setini edinebilirsiniz.

Ne kadar işe yarar, etkileri nedir inanın bilmiyorum. Daha önce L'oreal'in kırışıklık ürünlerini hiç kullanmadım ama marka kendisine bu kadar güveniyorsa, biz size deneme setini gönderelim siz de farkı ve etkiyi görüp daha sonra nasılsa sipariş vereceksiniz diyecek kadar ürününe güveniyorsa, denemekte fayda var, ne kaybedersiniz ki derim :) Ayrıca cilt bakımı ve güzellik hakkında çok daha detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz, 10 yıl daha genç görünmenin sırrını öğrenebileceğiniz doğal ürünler de yok değil.

Bunun için yapmanız gereken tek şey www.gormedenaslainanmam.com üzerinden formu doldurmak ve beklemek :)


Haydi o zaman deneme setlerimizi talep edelim. Bu arada kozmetik ürünleri kullanmak istemiyorsanız, daha önce sizinle paylaştığım Ev Yapımı Kırışıklık Kremi tarifime bakıp en etkili çözüme de ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder