29 Mart 2017 Çarşamba

The Body Shop İndirimli Ürünler


The Body Shop Sezon Ortası İndirimi Başladı


En çok tercih ettiğim ve bir çok ürününü deneyerek sizlere de önerdiğim The Body Shop sezon ortası indirimine girmiş. Yüzde 20'den yüzde 60'a varan ve çok çeşitli ürünleri çoy uygun fiyatlara satın alabileceğiniz mükemmel bir fırsat bence. Çünkü The Body Shop çok sık indirime girmiyor, özellikle bazı ürünlerde. 

The Body Shop İndirim
The Body Shop Sezon Ortası İndirimi

Mesela %20  indirimli ürün kategorisinde daha önce etkilerini anlattığım The Body Shop Tea Treee Yüz Temizleme Jeli'ni bulabilirsiniz. Üstelik 60 ml'i 18,30 TL. Denemek için çok iyi bir fiyat. Ürünün etkilerini, sivilce lekelerine ve sivilce oluşumuna karşı ne kadar etkili olduğunu şu yazımda okuyabilirsiniz.  Yine yüzde 20 indirim kategorisinde çok beğendiğim ve kesinlikle olumlu sonuçlarını aldığım başka bir ürün olan The Body Shop Vitamin C Yüz Peelingi var. Bu ürün için detayları ayrıca yazacağım. Şimdilik şunu söyleyebilirim; haftada 2 kez kullanım ile gerçekten taze ve yumuşak bir cilde sahip olabilirsiniz. Ayrıca içeriğindeki C vitamini özü ile antioksidan etkisi yarattığı için sivilce oluşumuna da engel oluyor. 


Yüzde 30 indirimli ürünler arasında bolca erkek cilt bakım ve traş ürünleri bunun yanında çeşitli kokuları ve fırça, taraf, lif, sünger gibi malzemeleri bulabilirsiniz. Yüzde 50 indirimlerde de genel olarak çeşitli ürün gruplarının içinde olduğu hediye paketleri bulabilirsiniz. İndirimde olan hediye paketleri yakınlarda doğum günü olan bir sevdiğiniz varsa güzel bir hediye seçeneği olabilir. Hatta sevgiliye hediye de edilebilir. Zira biz kızlar böyle hediyelere bayılırız. :) 

Gelelim en büyük indirim olan yüzde 60 çıtasına. Bu kategoride ön plana çıkan ürünler 9.90 TL ye alabileceğiniz The Body Shop Colour Crush Parlak Ruj seçenekleri, The Body Shop Atlas Mountain Rose Vücut Losyonu ve çok severek kullandığım The Body Shop Wonderblur renksiz Mat bu bazı kesinlikle tavsiye ederim. Makyaj öncesi pürüzsüz bir doku hazırlarken cildinizde sivilcelenme yapmıyor. Benim en favori ürünlerimden birisi olan The Body Shop Vitamin E Yağ Serum indirime girmemiş görünüyor ama bu ürünün etkilerine daha önceki makalemden bir bakın ve gözünüz kapalı kullanın derim. Vitamin E Yağ Serum'un özelliklerini buradan okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder