31 Mart 2017 Cuma

Knorr Reklam Filmini Shazamla Bedava Uçak Bileti Kazan




Knorr İle Ücretsiz Uçak Bileti Şansı


Biz kadınların en çok zaman ayırdıkları yerlerden birisi mutfak değil mi? Hazır çorbalar ise acil durumların kurtarıcıları oluyor çoğu zaman. Hazır çorba deyince aklımıza gelen ilk marka ise elbette Knorr. Bugün yine gözüme takılan bir reklamda ücretsiz yurtdışı uçak bileti fırsatı görüp bunu hemen sizinle paylaşmak istedim. 

Güzel bir pazarlama taktiği olmasının yanı sıra aramızdaki şanslı izleyicileri de bedava uçak bileti şansı yakalatabilir nitelikte. Shazam uygulamasını bildiğinizi düşünüyorum ama bilmeyenler için kısaca bahsedecek olursam, Shazam telefonunuza indirebileceğiniz bir müzik uygulaması. Duyduğunuz ancak ismini bilmediğini bir şarkı çok mu hoşunuza gitti? Hemen onu Shazam'a dinleterek şarkının ne olduğunu bulabilirsiniz. İşte Knorr da bu kampanyada Shazam ile işbirliği içerisine girmiş ve reklamlarda diyor ki " Reklam filmini şimdi Shazam'la, seni lezzet dolu ülkelere götürecek uçak bileti kazanma şansını yakala!"

Reklam filmi nerede, nasıl bulup da Shazam'a dinleteceğim diyorsanız buyrunuz;



İşte tek yapmanız gereken bu videoyu açıp Shazam'a dinletmek. Belki yurtdışı uçak biletinizi bedavaya getirirsiniz ;)

Bu arada yine ücretsiz ürünlere sahip olmanın yollarını gösteren 2 yazım vardı. Birisi L'oreal'in Görmeden Asla İnanmam kampanyası, ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz. Bir diğeri de Denebunu.com sayesinde alabileceğiniz deneme ürünleri, ona da şuradan bakabilirsiniz efendim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder