31 Mart 2017 Cuma

Sigara İçenler İçin En İyi Diş Macunu Clinomyn



Dişlerdeki Sigara Lekeleri Nasıl Geçer?


En büyük dertlerimizden birisi bir türlü geçmeyen ve her diş beyazlatma işlemini takip eden bir iki ay içerisinde sigara ve kahve lekeleri ile yeniden sararan dişlerimiz. Çeşitli doğal yöntemler denemenin yanı sıra televizyonda gördüğümüz onlarca çeşit diş macunundan denemediğimiz kalmamıştır belki de. Önereceğim bu ürünle sarımtırak dişlere elveda diyeceksiniz a dostlar :) Sağlıklı gülüşler de artık sizi bekleyen en güzel şey olacak. Aşağıda gördüğünüz sonuç için yapmanız gereken tek şey önereceğim diş macunu ile düzenli olarak, günde 2 kez dişlerinizi fırçalamak. 1 ayı geçtikten sonra dişlerinizin iç kısmındaki sigara lekelerinin bile yok olmaya başladığını göreceksiniz. 




En pahalısından en ucuzuna tabii ki ben de her tür diş macununu deniyorum ve şimdi sizinle diş beyazlatma üzerine efsane diyebileceğim bir ürünü paylaşacağım. Dişlerimdeki ne yaparsam yapayım bir türlü kurtulamadığım sigara ve kahve sararmaları bir süredir tarihe karıştı. Hatta ben yapıları gereği bembeyaz dişlere sahip değildim ama bu macunu düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra dişlerimin doğal rengi bile beyazladı. 

Çevremde deneyen, kullanan kim varsa hepsi de aynı sonucu aldı ve çok da memnun. Evet Clinomyn Floridli leke giderici, sigara içenler için diş macunu kesinlikle bu derdin tam olarak devası.

Zaman zaman dişlerimizdeki sarı lekeler, sigara ve kahve lekelerini geçirir umudu ile küçük boy bir diş macununa 25 - 30 TL ödediğimiz doğrudur. Peki bu macunlar işe yaradı mı? Hayır! İlk gördüğümde Sensodyne ile aynı firmanın dağıtımcısı olduğunu fark edip denemeye karar verdiğim bu mucize macunun fiyatı ortalama 10-11 TL. Clinomyn Sigara İçenler İçin Diş Macunu dişlerinizdeki nikotin, çay, kahve lekelerine karşı rakipsiz çözüm bence. Bence denemekle bir şey kaybetmez hatta tam aksine bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz benden söylemesi. Bu ürünü eczanelerde, Gratis'te, Watsons'ta ve süpermarketlerde bulabilirsiniz. 




sigara lekeleri için en iyi diş macunu
Clinomyn Sigara Lekeleri İçin Diş Macunu
Ayrıca sadece diş temizliği yetmez sivilce lekeleri için de bir çözüm yok mu diyorsanız onu da buradan okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder