6 Nisan 2017 Perşembe

Sudocrem Nasıl Kullanılır?




Sudocrem Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir? 



Sudocrem Ne İşe Yarar
Sudocrem Kullanımı
Bebek bakım kremi olarak tüm eczanelerde bulabileceğiniz Sudocrem, yakın geçmişe kadar sadece bebek bakımı ya da yatalak hastalar için kullanılan, deride kızarıklık, tahriş, pişik ya da yara oluşumunu engelleyen bir kremdi. 

Ancak bir gün Demet Akalın'ın Instagram hesabından "Sivilcelerime çare buldum." notu ile  kremi paylaşmasından sonra kadınların cilt bakımı ve güzellik ürünleri arasına girerek, makyaj masasındaki kalıcılığını da korudu. 


Peki Ne İşe Yarar Sudocrem?

Cildinizi nemlendirmeniz için mükemmel bir bakım yapar. Aşırı yoğun kıvamlı olduğu için çok miktarda kullanılması durumunda yüzünüzde maske varmış gibi hissedebilirsiniz. Fazla yağlı yapısı tüm yüzünüze uygulamanız durumunda sivilce yapabilir. Yine de tahrişler, kızarıklıklar, sivilce izleri gibi sorunların tedavisinde yardımcı da olacaktır. Örneğin hassas bir cilde mi sahipsiniz ve kaşınızı bıyığınızı mı aldırdınız? Kıpkırmızı dudak üstleri ya da kaş çevresi ile dolaşmak zorunda kalmazsınız 30 dakika gibi bir sürede epilasyon uygulanan bölgelerdeki kızarıklığı geçiriverir. Ben bu haasas cilde sahip olan kadınlardan birisiyim ve özellikle bıyık epilasyonu sonrasında oluşan kızarıklık için asla yağ kullanmam. Yağ yerine Sudocrem'i tercih ederim.  Tabii doğru uygulandığında. 

Bunun dışında sivilce ve sivilce tedavisinde de kullanılır. Hızlı etki göstermese de geceleri küçük miktarlarda uygulandığı zaman orta ve uzun vadede etkisini görebilirsiniz. 


Sudocrem Nasıl Kullanılır?

Kullanım amacınıza bağlı olarak değişiklik gösterir elbette ama ben daha çok sivilce lekeleri ve sivilce oluşumu için kullanımdan bahsetmek istiyorum. Yağlı ve akne üretmeye meyilli bir cilde sahipseniz Sudocrem'i asla tüm yüzünüze uygulamayın! Daha fazla sivilceye sahip olmanız kaçınılmaz olur. Ancak sadece sivilce veya lekesinin üzerine tampon hareketlerle uygulamanız gerekir. 

Bunun dışında sivilce izleri için kendi yapımım olan maskeye de buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca parizyen.org'da cilt bakımı, moda, güzellik, astroloji ve kadın erkek ilişkileri üzerine çok daha detaylı ve özgün bilgiler de bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder