18 Nisan 2017 Salı

Parizyen Kadın Kimdir?


Parizyen Kadınları Diğerlerinden Ayıran Özellikler Nelerdir?


Parizyen Kadın Kimdir?
Parizyen Kadınlar

Özellikle son dönemlerde sıkça duymaya başladığımız bir stil var parizyen! Peki kimdir bu parizyen kadın? Nasıl pazarizyen kadın olunur? Öncelikle bu konuda bilmeniz gerekenler bu tarz sadece giyim kuşam ile elde edilmiyor. Bir yaşam stili. 

Parizyen olmak için genel kültürünüzden, duruşunuza, kahkahanıza, yaşadığınız ilişkilere kadar hayat tarzınızı belirleyen bir çok şey önemli.  Tarzlar içerisinde kaybolduğumuz 21. yüzyıl da en çok dikkat çeken tarz elbette Parisli kadınlarınki. Onlar hayatı daha eğlenceli, daha cool, daha çılgın ve tüm bunların yanında daha naif yaşıyorlar. Bu kadınlara bakıldığı zaman dişiliklerini dibine kadar hissedebilirsiniz. Ancak dişiliklerini sergilerlerken asla avam görünmüyorlar! 

Bu konuda dikkat edilmesi gereken bazı kullar var. Her zaman dolabınızda birkaç elbiseniz ve bir kaşmir kazağınız olması gibi. Saçlarınızı asla düzleştirici kullanarak pırasaya çevirmemeniz, doğal kıvrımları ile bırakmanız gibi. Sigara tutuşunuzdan, kahkahalarınıza kadar dikkat etmeniz, çevrenizdeki insanlardan daha rahat ve farklı yaşam tarzınızla kişiliğinizi çekinmeden yansıtabilmeniz gibi. 

Bazı kadın sitelerinde bu stile detalıca yer verilmiş. Güzellik sırlarından kadın erkek ilişkilerine kadar parizyen kadınların yaşam biçimini bu sitelerden öğrenebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder