14 Nisan 2017 Cuma

Uzun Süreli İlişkinin Sırları

Uzun Süreli İlişi Yaşamak İçin Nelere Dikkat Etmelisiniz? 


erkekleri evliliğe ikna etme




Öncelikle doğru erkeği bulduğunuza emin olmanız gerekir. Doğru erkek kimdir? Kişiye göre değişmez mi? Bu tarz soruların cevabını parizyen'deki detaylı yazımda bulbilirsiniz. 

Doğru ilişki için elbette doğru insanı bulmak şart. Eğer beyaz atlı prensinizi seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrendiyseniz okları biraz size çevirelim mi? Yani biz kadınlara...

Çoğumuz uzun süreli ilişki isteriz. Hatta sonucu evlilikle biten ilişkiler en idealidir. Peki Aşık olduğunuz insanla uzun süreli bir ilişkiyi sürdürebilmek için siz nelere dikkat ediyorsunuz? 

-Eğer bir ilişkide sadece sizin sözünüzün geçmesini, kontrolün tamamen sizde olmasını isterseniz bir süre sonra ataerkil bir toplumda yetişmiş olan partnerizin erkeklik duygularını zedeleyecektir bu. Zamanla sie hayır demeye başlayacak ve sorunlar çıkacaktır. 

-Eğer özveriyi sadece siz ya da sadece erkek arkadaşınız gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır. Taraflar birisi zamanla kendisini enayi gibi hissetmeye başlayacak ve artık yeter diyecektir. 

-Fazla naz aşık usandırır. Evet gerçekten fazla naz aşık usandırır. Partnerinize duygularını ve isteklerinizi açıkça söyleyebiliyor musunuz? Süründürmek, ilişki tarzınız mı? Unutmayın en meziyetsiz, en özgüveni eksik insan bile sürünmekten hoşlanmayacaktır. Sevgilinize açık olun. Sizin de gönlünüz varsa söyleyin gitsin :)

-Aşırı kıskançlıktn kaçının. Evet kıskançlık dozunda iyidir ancak bir insanın hayatına bütünüyle müdahale edecek, sürekli baskı altında ve huzursuz hissettirecek kadar fazlaysa sıkar. Kimse kendisini bir kafase kısılmış gibi hissetmek istemez. Özgürlük insanoğlunun doğasında var. 

-Aşırı tripli ya da sinirli davranmayın. Sürekli tartışma yaratmak, sürekli kavga halinde olmak her insanın prikolojisini kötü etkiler. Sonuçta bizler mutlu, huzurlu olmak için yaşıyoruz. Kimse mutsuz olduğu bir ilişkiye devam etmek istemez. Bu sadece dizilerde olur, unutmayın! 

-Somurtmayın! Sürekli somurtkan bir tipseniz eğer, bir barbie bebek kadar güzel olsanız bile sevgiliniz zamanla size sadece bakmaktan sıkılacaktır. Sizinle eğlenebilmeli, gülebilmeli. 

-En önemlisi onunla konuşun! Konuşabileceğiniz ortak konularınız olsun. Siyasetten, sanata, spordan, kitaplara her ne olursa olsun sizinle muhabbet edebilsin. Sizinle sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamasın. Kimse aynı evin içinde sus pus oturacağı bir insanla ömrünü geçirmek istemez. 

-Ne kadar feminist, ne kadar güçlü bir kadın olursanız olun ona muhakkak anaç yönlerinizi ve naifliğinizi gösterin. Hiçbir erkek, erkek gibi bir kadından hoşlanmaz. Evleneceği kadının ileride iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir hayat arkadaşı olmasını ister. 

Sevgilinizin hem en büyük aşkı olun, hem ilişkinizi içinizden geldiği gibi ve heyecanlı yaşayın hem de onun en iyi arkadaşı olun! 

Önermesi benden uygulaması sizden. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder