24 Nisan 2017 Pazartesi

Selülit Giderici Doğal Yöntem

Selülitlerden Kurtulmak İçin Doğal Yöntem


Selülit Giderici Kahve Peelingi

Kadınların korkulu rüyası selülitlerinizden doğal yöntemlerle nasıl kurtulacağınıza değinmek istiyorum. Bunun için çeşitli lazer işlemlerine ya da çok pahalı kimyasal kremlere para harcamanıza inanın gerek yok. 

Sağlıklı beslenme, biraz hareket ve selülit giderici doğal bir yöntem sorununuzu kökten çözecektir kızlar. Şimdi en iyi haberi açıklamanın zamanı geldi. Hemen hepimizin evinde bulunan bir ürün olan kahve selülit gidermede bir numara. Evet evet bildiğiniz öğütülmüş kahve. 

Kahve içmeyi çok seven bir toplumuz zaten. Gerek tadı, gerek keyfi gerekse canlandırıcı etkisi kahve tüketmemiz için ana sebepler. Ancak kahvenin diğer özelliklerinden pek haberimiz yok. Evde bulunan malzemelerinizle yapacağınız selülit giderici kahve peelingi ile selülitlerinize elveda diyebileceksiniz. 
Yaza yaklaşıyoruz. Hatta bikini, mayo gibi tatil alışverişlerine şimdiden balşadık. Peki bacaklarımız buna hazır mı? Selülit hem beslenme alışkanlığı hem de genlerle alakalı bir durum ve bu portakal kabuğu görüntüsü hepimizi rahatsız ediyor. Selülitlerimizden kurtulmak için türlü türlü yollara başvuruyoruz. Aslında öncelikli olarak yapmamız gereken beslenme alışkanlığımızı gözden geçirmek, selülit oluşumunu destekleyen gıdalardan uzak durmak, bol su içmek ve günde 20-30 dakika da olsa yürüyüş yapmak. Yürüyüş yapacak vaktiniz yoksa evde yapabileceğiniz birkaç basit egzersizi Google'da kadın siteleri içerisinde bulmanız mümkün. 

Tüm bunlara dikkat ettikten sonra, öğütülmüş taze kahve, esmer şeker ve esansiyel yağlardan oluşan bir vücut peelingi hazırlayıp en az 1 ay boyunca duş sırasında bu peelingi kullanabilirsiniz. 
Sonuçlarına inanamayacaksınız... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder