22 Şubat 2017 Çarşamba

Hızlı Göbek Eritme Diyeti



Biliyorum ki bazılarınızın sorunu komple kilo verme diyetleri değil, bölgesel zayıflama yöntemleri ile bölgesel kilo verme. Özellikle genetik yapımızla alakalı olarak biz kadınlar çoğu zaman bölgesel olarak kilo almaktayız. Bu kiloların en çok toplandığı ve kötü bir görüntü oluşturduğu bölgelerin başında göbeğimiz geliyor. Türlü türlü göbek eritme yolları arar, kısa zamanda bölgesel kilo verme çabalarımızın sonucunu görmek isteriz. Birçok göbek eritme diyeti uygular ve genellikle istediğimiz süre zarfında göbek eritme adına istediğimiz sonuçlara ulaşamayız. 

Sonsuz göbek eritme diyeti çeşidi var uygulayabileceğiniz evet. Ben sizinle en basit göbek eritme yollarını paylaşmak istiyorum. Öncelikle yediklerimize dikkat ettiğimiz yağlı, şekerli gıdalardan özellikle hamur işlerinden uzak durarak bölgesel kilo verme için ilk adımımızı atmış olacağız. 

Göbek eritme diyeti ile bölgesel kilo vermeye her sabah aç karınla 1 bardak ılık suya 1 şeker kaşığı elma sirkesi karıştırıp içerek güne başlıyoruz.

Hafif bir kahvaltının ardından 1 fincan Türk Kahvesi ya da filtre kahve içmek metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olacak. 

Göbek eritme yolları arasında karnımızı tıka basa doldurmamak ve düzenli sindirim de var. Dolayısıyla sindirimi kolay olan lifli gıdalar tüketmeli beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarmalısınız. Bol sıvı gıdalar tüketmeye özen göstermelisiniz. 

Gün ortası içeceğiniz bir bardak yeşil çay da metabolizmanızı hızlandırarak bölgesel kilo verme diyetinize katkıda bulunacaktır. 

Göbek eritme diyeti için son yapmanız gereken adım da göbek eritme egzersizleridir. Bunun için düz ve çapraz olmak üzere yarım mekik yeterlidir. 1. Gün 10 kez düz yarım mekik, 10 kez de çapraz yarım mekik çekerseniz yaza fit bir göbekle girmeniz mümkün.  Mekiklerin nasıl çekileceğini Google'a sorabilirsiniz :) Örnek olması için 2 görsel paylaşıyorum. Son söz olarak da bu minik göbek eritme diyetini uygularken sağlıklı beslenmeye ve ne bulursak yememeye özen göstermemiz şart!

göbek eritme harkeketleri
Düz Yarım Mekik

göbek eritme yolları
Çapraz Yarım Mekik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder